Lid worden

Leuk dat je je bij ons wil inschrijven! Hoe werkt de inschrijving bij ons? Niet moeilijk, volg gewoon de volgende stappen:

  1. Vul onderstaand formulier alvast in, dan kan de inschrijving opgestart worden!
  2. Kom eens gezellig een ‘proefvergadering‘ meedoen om te zien of scouts iets voor jou is. Kijk in onze boekjes (op deze website) of contacteer ons om te zien wat de eerstvolgende vergadering is!
  3. Vond je het leuk? Laat het dan zeker weten aan de leiding! Dan spreken we af voor een ouderbezoek of infoavond waarop je meer info krijgt over onze werking.
  4. Als je zeker bent dat je lid wil worden van onze groep, kan je je lidgeld storten. Per lid vragen we per jaar €50, gestort op de volgende rekening: BE67 3631 1634 6587, met de vrije mededeling \”Lidgeld [volledige naam lid/leden]\”. U mag voor al uw kinderen tegelijk storten als u alle namen vermeldt. Meer info vind je hier.
  5. Proficiat! Nu ben je helemaal een scouts, lid van Den 22 Sint-Albertus!

Nog wat algemene info:

  1. We werken met vier leeftijdsgroepen, die we ‘takken‘ noemen. De jongste tak zijn de ‘welpen’ (6-11 j.), dan hebben we de stoerdere ‘jonggivers’ (afgekort JGV’s, 11-15 j.), en de oudste takken zijn de ‘verkenners’ (16-17 j.) en jins (17-18 j.).
  2. Wanneer en waar vinden onze vergaderingen plaats? Dit vindt u allemaal terug in onze ‘boekskes‘, die u per tak terugvindt op de home-pagina van deze website.
  3. Den 22 is een hechte groep, we verwachten elkaar dus ook elke week te zien. Kan je deze week niet komen? Dat is niet erg, maar laat het dan even weten! Kom je vier vergaderingen lang niet opdagen zonder ons op de hoogte te brengen, dan moeten we je spijtig genoeg uitschrijven. Maar gelukkig kom je héél graag en is dit dus geen probleem!
  4. Het scoutsjaar start in september, en gaat door tot in juli. Tijdens het jaar houden we vergaderingen (doorgaans op zaterdag van 14u30 tot 17u), en zo nu en dan een weekend. Het hoogtepunt van het jaar is in juli: het grote kamp! Hier leven we het hele jaar naartoe, omdat het zo leuk is!
  5. Hebt u nog vragen? Of wil u gewoon eens kennismaken voordat u inschrijft? Contacteer ons dan zeker: via mail (klik hier) of via de telefoon (nummers van de leiding)

We hopen jou volgende vergadering te mogen ontvangen in onze groep!

Scroll naar boven