Verkenners

Van 16 tot 17 jaar ben je bij ons verkenner. Dit zijn onze grote mannen, en ze gedragen zich er ook naar! Als verkenner beslis je samen met de leiding wat je zoal gaat doen, of je een binnenlands of buitenlands kamp wil en hoe je geld gaat inzamelen om al die zotte plannen en dromen waar te maken.

Een Köttbulle-avond organiseren, paaseieren verkopen, hamburgers verkopen, onze verkenners hebben het allemaal al gedaan. Met het geld dat ze dan hebben ingezameld zijn ze gaan trekken in Sardinië, de Pyreneeën of Litouwen, zijn ze op een trip geweest naar Duitsland. Op eigen bodem hebben ze een paar grootse barbecues georganiseerd, zijn ze gaan kajakken of zijn ze een avondje gaan stappen.

Bij den 22 verkenner zijn, dat is twee jaar de zotste dromen waarmaken, onvergetelijke ervaringen hebben en kampen meemaken die je jaren nadien nog van dag tot dag kan navertellen, zo fantastisch waren ze!Laatste berichten:

Takweekendboekje Verkenners
Wij gaan met de verkenners voor de eerste keer sinds COVID ook nog eens op takweekend!!!!!
JEEEEJJJJ
Hier alle nodige informatie

Een stevige linker
De leiding


Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leiding


Bibberweekend!
Dag lieve getotemiseerde leden van ons,

Het is na een heel aantal jaren weer tijd voor een van de meest epische weekends van het jaar. Een weekend om nooit te vergeten... HET BIBBERWEEKEND! We trekken met alle getotemiseerde jgv's, vk's en jins er samen op uit. Meer informatie vind je hier in het boekje evenals de link om jullie in te schrijven. Steek jullie rugzak nog niet te vol, want al het eten, drinken en de tenten moeten nog mee!

Een stevige linker,

De KOELSTE leiding (ha ha ha)


Kampdata !!!
Beste leden en ouders

Hier zijn de kampdata
Welpen: 9 tot 16 juli
JGVs zonder totem: 9 tot 22 juli
Al de rest: 5 tot 22 juli

Een stevige linker
De leidingDe leiding van de verkenners:

Margreet Borginon

Margreet Borginon

totem: Hooghartige Zwaan

In leiding bij : Verkenners

Scroll naar boven