Welpen

Ben je van 6 tot 10 jaar oud? Dan ben je voor ons een welp! We horen jullie al zeggen: "Een welp? Is dat niet het kindje van een wolf?" Ja, dat klopt, maar bij ons is dat nog veel meer!

Spelletjes spelen, ravotten, kampen bouwen en in de zomer op een groot kamp gaan, dat is wat 'welp zijn' voor ons betekent! Speel jij graag tikkertje en verstoppertje? Kom dan zeker naar onze scouts, je zal  nog vele nieuwe spelletjes leren kennen. Van schipper-mag-ik-overvaren en kat-en-muis tot atla en talloreke-klop, wij spelen het!

In de zomer gaan we op groot kamp in het begin van juli, waar we gewoon tien dagen aan een stuk de leukste spelletjes gaan spelen terwijl we kamperen op een hele grote wei!

Ravotten en plezier maken, daarvoor moet je bij onze welpen zijn!Laatste berichten:

Takweekend boekjes Welpen+ JGVs
Liefste ouders en leden
Binnenkort vertrekken we natuurlijk terug op takweekend, ons weekend waar elke tak apart op weekend vertrekt. Een ander concept dan in de paasvakantie, waar we met iedereen samen weg zijn. Wij hebben al veel toffe activiteiten in petto!!
Hieronder de takweekend boekjes.

Wij kijken er alvast enorm naar uit!!
Tot binnenkort

Een stevige linker
De leiding


Boekjes sep-dec
Dag allerliefste leden en ouders,

onze planning voor het nieuwe jaar is klaar. De boekjes voor zowel de welpen als de jonggivers kan je hieronder vinden (kijk dus zeker naar het juiste boekje!) De leiding heeft er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook. Tot binnenkort!

Een stevige linker
Jullie nieuwe leiding


Welpen boekje april-juni
Het is al zover, het laatste trimester van ons jaar :((, maar wees niet getreurd ook dit trimester staan er weer een hoop leuke vergaderingen gepland die jullie allemaal in het boekje kunnen terugvinden!

Een stevige linker,

De welpenleiding


Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leiding


boekje Welpen jan-april 2023
Het boekje voor het volgende semester is klaar! Neem alvast eens een kijkje zodat jullie zeker weten wanneer onze geweldige vergaderingen van het eerste trimster van 2023 zullen plaats vinden.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Een stevige linker,

De welpenleidingDe leiding van de welpen:

Simon De Ceulaer

Simon De Ceulaer

totem: Goedgelovige Goravanka

In leiding bij : Welpen

Scroll naar boven