Welpen

Ben je van 6 tot 10 jaar oud? Dan ben je voor ons een welp! We horen jullie al zeggen: "Een welp? Is dat niet het kindje van een wolf?" Ja, dat klopt, maar bij ons is dat nog veel meer!

Spelletjes spelen, ravotten, kampen bouwen en in de zomer op een groot kamp gaan, dat is wat 'welp zijn' voor ons betekent! Speel jij graag tikkertje en verstoppertje? Kom dan zeker naar onze scouts, je zal  nog vele nieuwe spelletjes leren kennen. Van schipper-mag-ik-overvaren en kat-en-muis tot atla en talloreke-klop, wij spelen het!

In de zomer gaan we op groot kamp in het begin van juli, waar we gewoon tien dagen aan een stuk de leukste spelletjes gaan spelen terwijl we kamperen op een hele grote wei!

Ravotten en plezier maken, daarvoor moet je bij onze welpen zijn!Laatste berichten:

Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leiding


boekje Welpen jan-april 2023
Het boekje voor het volgende semester is klaar! Neem alvast eens een kijkje zodat jullie zeker weten wanneer onze geweldige vergaderingen van het eerste trimster van 2023 zullen plaats vinden.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Een stevige linker,

De welpenleiding


Kampdata !!!
Beste leden en ouders

Hier zijn de kampdata
Welpen: 9 tot 16 juli
JGVs zonder totem: 9 tot 22 juli
Al de rest: 5 tot 22 juli

Een stevige linker
De leiding


Update boekje september-december welpen
Er zijn wat aanpassingen gebeurd in het vorige boekje. Hierbij dus de geüpdate versie.

Een stevige linker
De welpenleiding


Takweekend Welpen
Dag welpjes en welpenouders,

Hier vind je ons weekendboekje voor het takweekend van 4 tot 6 november. Zo weten jullie waar we heen gaan, wanneer we vertrekken en wat je moet meenemen. Wij kijken er alvast super hard naar uit!

Tot dan!

Een stevige linker
De welpenleiding

Activiteiten:

 • za
  18
  mrt
  2023

  Spaghettiavond

  18:00Roderveldlaan 22

  Kijken jullie ook al allemaal uit naar onze OVERHEERLIJKE spaghetti? Hou dan zeker en vast 18 maart 2023 al vrij in je agenda want dan is het weer zo ver, onze jaarlijkse spaghettiavond! Hopelijk zien we jullie allemaal dan :))

 • wo
  12
  apr
  2023
  zo
  16
  apr
  2023

  Groepsweekend

 • za
  06
  mei
  2023

  Carwash

  Roderveldlaan 22

  Geen tijd gehad om afgelopen periode naar de carwash te gaan en ziet de auto of fiets er nu niet meer zo proper uit? Geen probleem, wij kuisen vandaag met al onze leden samen uw voertuig. Kom dus zeker langs voor de beste service van Berchem.

 • zo
  09
  jul
  2023
  zo
  16
  jul
  2023

  Welpenkamp


De leiding van de welpen:

Simon De Ceulaer

Simon De Ceulaer

totem: Goedgelovige Goravanka

In leiding bij : Welpen

Scroll naar boven