Jonggivers

Van 11 tot 15 jaar ben je bij ons jonggiver. Wat doet zo'n jonggiver zoal? In het jaar doen we veel spelvergaderingen (daar spelen we spelletjes, ahja), met zo nu en dan eens iets anders... Gaan zwemmen, een fietstocht, een weekend met z'n allen weg, een filmavond, een groot ontbijt, ... Het is ons allemaal niet vreemd!

In de zomer gaan we dan met heel de groep op kamp. De jonggivers slapen in patrouilletenten die ze zelf hebben opgezet. Doorheen het kamp koken ze hun eigen potje, leren ze de scoutstechnieken (bijv. hoe je een tafel voor 15 man moet sjorren) en leren ze zelfstandig zijn. De leiding houdt natuurlijk wel een oogje in het zeil, maar ze organiseert vooral een hele hoop activiteiten die iedereen zullen bekoren!

Jonggiver zijn, da's niet al te bang van modder zijn, maar da's vooral keigraag plezier maken samen met andere leeftijdsgenoten!Laatste berichten:

Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leiding


Bibberweekend!
Dag lieve getotemiseerde leden van ons,

Het is na een heel aantal jaren weer tijd voor een van de meest epische weekends van het jaar. Een weekend om nooit te vergeten... HET BIBBERWEEKEND! We trekken met alle getotemiseerde jgv's, vk's en jins er samen op uit. Meer informatie vind je hier in het boekje evenals de link om jullie in te schrijven. Steek jullie rugzak nog niet te vol, want al het eten, drinken en de tenten moeten nog mee!

Een stevige linker,

De KOELSTE leiding (ha ha ha)


Boekje Jonggivers jan-apr 2023
Beste Jonggivers

Een nieuw jaar betekend ook een nieuw boekje! Bekijk zeker eens welke leuke activiteiten we allemaal voor jullie in petto hebben voor het volgende trimester. Hopelijk zien we jullie voltallig op de eerste vergadering terug!

Stevige linker,

De Jonggiverleiding


Kampdata !!!
Beste leden en ouders

Hier zijn de kampdata
Welpen: 9 tot 16 juli
JGVs zonder totem: 9 tot 22 juli
Al de rest: 5 tot 22 juli

Een stevige linker
De leiding


Update boekje sep-dec JGVs
Er zijn wat aanpassingen gebeurd in het vorige boekje. Hierbij dus de ge├╝pdate versie.

Een stevige linker
De jonggiverleiding

Activiteiten:

 • za
  18
  mrt
  2023

  Spaghettiavond

  18:00Roderveldlaan 22

  Kijken jullie ook al allemaal uit naar onze OVERHEERLIJKE spaghetti? Hou dan zeker en vast 18 maart 2023 al vrij in je agenda want dan is het weer zo ver, onze jaarlijkse spaghettiavond! Hopelijk zien we jullie allemaal dan :))

 • wo
  12
  apr
  2023
  zo
  16
  apr
  2023

  Groepsweekend

 • za
  06
  mei
  2023

  Carwash

  Roderveldlaan 22

  Geen tijd gehad om afgelopen periode naar de carwash te gaan en ziet de auto of fiets er nu niet meer zo proper uit? Geen probleem, wij kuisen vandaag met al onze leden samen uw voertuig. Kom dus zeker langs voor de beste service van Berchem.

 • wo
  05
  jul
  2023
  vr
  22
  sep
  2023

  jonggiverkamp (met totem)

 • zo
  09
  jul
  2023
  za
  22
  jul
  2023

  Jonggiverkamp (zonder totem)


De leiding van de jonggivers:

Geen contactpersonen gevonden.

Scroll naar boven