Jonggivers

Van 11 tot 15 jaar ben je bij ons jonggiver. Wat doet zo'n jonggiver zoal? In het jaar doen we veel spelvergaderingen (daar spelen we spelletjes, ahja), met zo nu en dan eens iets anders... Gaan zwemmen, een fietstocht, een weekend met z'n allen weg, een filmavond, een groot ontbijt, ... Het is ons allemaal niet vreemd!

In de zomer gaan we dan met heel de groep op kamp. De jonggivers slapen in patrouilletenten die ze zelf hebben opgezet. Doorheen het kamp koken ze hun eigen potje, leren ze de scoutstechnieken (bijv. hoe je een tafel voor 15 man moet sjorren) en leren ze zelfstandig zijn. De leiding houdt natuurlijk wel een oogje in het zeil, maar ze organiseert vooral een hele hoop activiteiten die iedereen zullen bekoren!

Jonggiver zijn, da's niet al te bang van modder zijn, maar da's vooral keigraag plezier maken samen met andere leeftijdsgenoten!Laatste berichten:

Takweekend boekjes Welpen+ JGVs
Liefste ouders en leden
Binnenkort vertrekken we natuurlijk terug op takweekend, ons weekend waar elke tak apart op weekend vertrekt. Een ander concept dan in de paasvakantie, waar we met iedereen samen weg zijn. Wij hebben al veel toffe activiteiten in petto!!
Hieronder de takweekend boekjes.

Wij kijken er alvast enorm naar uit!!
Tot binnenkort

Een stevige linker
De leiding


Boekjes sep-dec
Dag allerliefste leden en ouders,

onze planning voor het nieuwe jaar is klaar. De boekjes voor zowel de welpen als de jonggivers kan je hieronder vinden (kijk dus zeker naar het juiste boekje!) De leiding heeft er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook. Tot binnenkort!

Een stevige linker
Jullie nieuwe leiding


Leefweek jgv's
Dag lieve getotemiseerde jgv's,

Binnen iets meer dan een week is het zover, onze leefweek! Wij kijken er alvast enorm naar uit. Al de informatie kan je vinden in het boekje hieronder. Hopelijk tot dan!

Stevige linker,

de leiding


Jonggiver boekje april-juni
Beste leden en ouders in de bijlage vinden jullie het boekje voor de komende periode! Hopelijk zien we jullie massaal op de volgende vergaderingen.

Een stevige linker
De jonggiverleiding


Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leidingDe leiding van de jonggivers:

Geen contactpersonen gevonden.

Scroll naar boven