Van 11 tot 15 jaar ben je bij ons jonggiver. Wat doet zo'n jonggiver zoal? In het jaar doen we veel spelvergaderingen (daar spelen we spelletjes, ahja), met zo nu en dan eens iets anders... Gaan zwemmen, een fietstocht, een weekend met z'n allen weg, een filmavond, een groot ontbijt, ... Het is ons allemaal niet vreemd!

In de zomer gaan we dan met heel de groep op kamp. De jonggivers slapen in patrouilletenten die ze zelf hebben opgezet. Doorheen het kamp koken ze hun eigen potje, leren ze de scoutstechnieken (bijv. hoe je een tafel voor 15 man moet sjorren) en leren ze zelfstandig zijn. De leiding houdt natuurlijk wel een oogje in het zeil, maar ze organiseert vooral een hele hoop activiteiten die iedereen zullen bekoren!

Jonggiver zijn, da's niet al te bang van modder zijn, maar da's vooral keigraag plezier maken samen met andere leeftijdsgenoten!Laatste berichten:

Kampdata !!! (voorlopig)
Beste leden en ouders

Hier zijn al de voorlopige kampdata
Welpen: 9 tot 16 juli (de einddatum kan nog veranderen)
JGVs zonder totem: 9 tot 22 juli
Al de rest: 5 tot 22 juli

Een stevige linker
De leiding


Update boekje sep-dec JGVs
Er zijn wat aanpassingen gebeurd in het vorige boekje. Hierbij dus de ge├╝pdate versie.

Een stevige linker
De jonggiverleiding


TAKWEEKEND JGVs
JEEEEEEEEJ het is weer zover!! Tijd voor een nieuw knettergek en super leuk takweekend met de jonggivers!! Meer info over dit leuke weekend waar iedereen super hard naar uit kijkt vind je in het boekje hieronder. Tot dan!!

Een stevige linker
De jonggiverleiding

Activiteiten:

 • za
  18
  mrt
  2023

  Spaghettiavond

  18:00Roderveldlaan 22

  Kijken jullie ook al allemaal uit naar onze OVERHEERLIJKE spaghetti? Hou dan zeker en vast 18 maart 2023 al vrij in je agenda want dan is het weer zo ver, onze jaarlijkse spaghettiavond! Hopelijk zien we jullie allemaal dan :))

 • wo
  12
  apr
  2023
  zo
  16
  apr
  2023

  Groepsweekend

 • za
  06
  mei
  2023

  Carwash

  Roderveldlaan 22

  Geen tijd gehad om afgelopen periode naar de carwash te gaan en ziet de auto of fiets er nu niet meer zo proper uit? Geen probleem, wij kuisen vandaag met al onze leden samen uw voertuig. Kom dus zeker langs voor de beste service van Berchem.

 • wo
  05
  jul
  2023
  vr
  22
  sep
  2023

  jonggiverkamp (met totem)

 • zo
  09
  jul
  2023
  za
  22
  jul
  2023

  Jonggiverkamp (zonder totem)


De leiding van de jonggivers:

Geen contactpersonen gevonden.