Jin

Onze oudste leden, in het 6e middelbaar of van 17 tot 18 jaar oud, zijn de jins. Dit is een voorbereidingsjaar op het leiding geven, waarbij de jins een heel jaar de leiding bijstaan voor en achter de schermen. De jins geven dus mee vergaderingen, interimdagen op het kamp, maar pikken ook eens een groepsraad mee, of helpen een weekend mee plannen, ... Ze gaan ook met een andere tak op takweekend, en ook op groepsweekend. Daarbovenop zullen de jins zo nu en dan net met die verkenners een ontspannende activiteit meepikken, of zelf iets leuks doen: de jins blijven leden die zich moeten amuseren! De kreet van de jonggivers in het aantreden is: "Dassen graven... Diep!". Want de jintak is een tak met diepgang!Laatste berichten:

Groepsweekend 2023
Het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar!! We gaan met iedereen van onze scouts op weekend! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!! Vergeet jullie zeker niet in te schijven, de link staat in het boekje.

Een stevige linker
De leiding


Bibberweekend!
Dag lieve getotemiseerde leden van ons,

Het is na een heel aantal jaren weer tijd voor een van de meest epische weekends van het jaar. Een weekend om nooit te vergeten... HET BIBBERWEEKEND! We trekken met alle getotemiseerde jgv's, vk's en jins er samen op uit. Meer informatie vind je hier in het boekje evenals de link om jullie in te schrijven. Steek jullie rugzak nog niet te vol, want al het eten, drinken en de tenten moeten nog mee!

Een stevige linker,

De KOELSTE leiding (ha ha ha)


Kampdata !!!
Beste leden en ouders

Hier zijn de kampdata
Welpen: 9 tot 16 juli
JGVs zonder totem: 9 tot 22 juli
Al de rest: 5 tot 22 juli

Een stevige linker
De leiding

Activiteiten:

 • za
  18
  mrt
  2023

  Spaghettiavond

  18:00Roderveldlaan 22

  Kijken jullie ook al allemaal uit naar onze OVERHEERLIJKE spaghetti? Hou dan zeker en vast 18 maart 2023 al vrij in je agenda want dan is het weer zo ver, onze jaarlijkse spaghettiavond! Hopelijk zien we jullie allemaal dan :))

 • wo
  12
  apr
  2023
  zo
  16
  apr
  2023

  Groepsweekend

 • za
  06
  mei
  2023

  Carwash

  Roderveldlaan 22

  Geen tijd gehad om afgelopen periode naar de carwash te gaan en ziet de auto of fiets er nu niet meer zo proper uit? Geen probleem, wij kuisen vandaag met al onze leden samen uw voertuig. Kom dus zeker langs voor de beste service van Berchem.

 • wo
  05
  jul
  2023
  za
  22
  jul
  2023

  Kamp 2023


De leiding van de jin:

Geen contactpersonen gevonden.

Scroll naar boven