Onze oudste leden, in het 6e middelbaar of van 17 tot 18 jaar oud, zijn de jins. Dit is een voorbereidingsjaar op het leiding geven, waarbij de jins een heel jaar de leiding bijstaan voor en achter de schermen. De jins geven dus mee vergaderingen, interimdagen op het kamp, maar pikken ook eens een groepsraad mee, of helpen een weekend mee plannen, ... Ze gaan ook met een andere tak op takweekend, en ook op groepsweekend. Daarbovenop zullen de jins zo nu en dan net met die verkenners een ontspannende activiteit meepikken, of zelf iets leuks doen: de jins blijven leden die zich moeten amuseren! De kreet van de jonggivers in het aantreden is: "Dassen graven... Diep!". Want de jintak is een tak met diepgang!Laatste berichten:

GroepsweekendBeste leden en ouders,

Het groepsweekend van 17 tot 21 maart komt er aan. In bijlage vinden jullie het boekje met alle nodige informatie. Inschrijven kan via onderstaande link (deze vinden jullie eveneens terug op het einde van het boekje):

https://goo.gl/forms/7mBCiiZZ63gpgLLw1

Een stevige linker,

De leiding

Het groepsweekend boekje vind u hier!

Spaghetti avondBeste leden, ouders en sympathisanten,

Naar jaarlijkse traditie willen we jullie ook dit jaar van harte uitnodigen voor onze enige echte spaghetti avond! Deze avond hoeft niemand achter te potten te kruipen want wij voorzien een authentieke restaurantervaring in ons eigen lokaal. Proef in goed gezelschap van heerlijke pastasauzen en steun daarbij ineens de scouts, mooier kan het niet. Na uw heerlijk bord spaghetti kan u altijd in ons caféke terecht voor een gezellig drankje!

Via onderstaande link kan u zich inschrijven.

https://goo.gl/forms/dGtc1UE93lAVVUEU2

Nodig vrienden en familie uit via het Facebook evenement https://www.facebook.com/events/135289450699291/

Kampdata
  1. Hier alvast de kampdata!


di 3 juli: aankomst getotemiseerde jonggivers, vk's en jins (auto)
za 7 juli: aankomst welpen en niet-getotemiseerde jonggivers (auto)
ma 16 juli: vertrek welpen (auto)
vr 20 juli vertrek alle jonggivers, vk's en jins (bus)

Binnen enkele weken komen de kampboekjes online, we kijken ernaar uit!

Groepsweekend 11/04/2018 - 15/04/2018Beste leden en ouders,

Eindelijk is het weer zover! Het groepsweekend is er! Het boekje zullen jullie vinden via deze link , je kan met je vragen altijd terecht bij de leiding. We zien jullie allemaal dan en we zullen in tussen tijd maar ongeduldig staan popelen tot 11 april.

Een stevige linker

De leiding

Opening scoutsjaar (zaterdag 16 september vanaf 17u)We starten september met een nieuw scoutsjaar vol spetters en plezier! Op onze opening vieren we dit met een barbecue waarop iedereen is uitgenodigd. Bestel je eten via het deze link!

We verwachten de alombekende 'Mevrouw de Geit', een Springkasteel XL, een échte ijsjesman en uiteraard als kers op de taart: het officiële startschot van dit nieuwe scoutsjaar!

Uren: leden verwachten we om 14u30, ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten vanaf 17u!
Locatie: het lokaal
Inschrijven: dit formulier

 
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Elias De Saegher

Elias De Saegher

totem: Gevoelige Mus

0493 60 84 77

Vredestraat 140
2600 Berchem (Antwerpen)

In leiding bij : Jin