Van 11 tot 15 jaar ben je bij ons jonggiver. Wat doet zo'n jonggiver zoal? In het jaar doen we veel spelvergaderingen (daar spelen we spelletjes, ahja), met zo nu en dan eens iets anders... Gaan zwemmen, een fietstocht, een weekend met z'n allen weg, een filmavond, een groot ontbijt, ... Het is ons allemaal niet vreemd!

In de zomer gaan we dan met heel de groep op kamp. De jonggivers slapen in patrouilletenten die ze zelf hebben opgezet. Doorheen het kamp koken ze hun eigen potje, leren ze de scoutstechnieken (bijv. hoe je een tafel voor 15 man moet sjorren) en leren ze zelfstandig zijn. De leiding houdt natuurlijk wel een oogje in het zeil, maar ze organiseert vooral een hele hoop activiteiten die iedereen zullen bekoren!

Jonggiver zijn, da's niet al te bang van modder zijn, maar da's vooral keigraag plezier maken samen met andere leeftijdsgenoten!Laatste berichten:

Kampboekjes


Beste Leden

Hierbij de verwachte kampboekjes, de leiding kijkt er al ENORM naar uit en hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn.
De thema's van de kampen werden al reeds aangekondigd, vergeet zeker jullie themakledij niet mee te nemen. Tot dan!!

Een stevige linker,
De leiding


PS: Mijn excuses voor het late online zetten, was het uit het oog verloren door de examens. :))
-Gora (Balou)


Boekje jonggivers januari-april 2020
Beste leden, het is 2020 en een nieuw jaar betekend een nieuw boekje. wij hopen jullie allemaal fris en fruitig terug te zien na de vakantie.


Boekjes sep-dec 2019
Beste leden,

Hopelijk hebben jullie er allemaal een deugddoende vakantie op zitten en kunnen we er weer dubbel en dik invliegen. Het scoutsjaar is officieel begonnen! Hieronder vinden jullie de boekjes voor september tot en met december.

Welpjes: hier

Jonggivers: hier
GroepsweekendBeste leden en ouders,

Het groepsweekend van 17 tot 21 maart komt er aan. In bijlage vinden jullie het boekje met alle nodige informatie. Inschrijven kan via onderstaande link (deze vinden jullie eveneens terug op het einde van het boekje):

https://goo.gl/forms/7mBCiiZZ63gpgLLw1

Een stevige linker,

De leiding

Het groepsweekend boekje vind u hier!

Spaghetti avondBeste leden, ouders en sympathisanten,

Naar jaarlijkse traditie willen we jullie ook dit jaar van harte uitnodigen voor onze enige echte spaghetti avond! Deze avond hoeft niemand achter te potten te kruipen want wij voorzien een authentieke restaurantervaring in ons eigen lokaal. Proef in goed gezelschap van heerlijke pastasauzen en steun daarbij ineens de scouts, mooier kan het niet. Na uw heerlijk bord spaghetti kan u altijd in ons caféke terecht voor een gezellig drankje!

Via onderstaande link kan u zich inschrijven.

https://goo.gl/forms/dGtc1UE93lAVVUEU2

Nodig vrienden en familie uit via het Facebook evenement https://www.facebook.com/events/135289450699291/
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jonggivers:

Aubane De Saegher

Aubane De Saegher

totem: Eigenzinnige Hermelijn

Vredestraat, 140
2600 Berchem (Antwerpen)

In leiding bij : Jonggivers