Van 16 tot 17 jaar ben je bij ons verkenner. Dit zijn onze grote mannen, en ze gedragen zich er ook naar! Als verkenner beslis je samen met de leiding wat je zoal gaat doen, of je een binnenlands of buitenlands kamp wil en hoe je geld gaat inzamelen om al die zotte plannen en dromen waar te maken.

Een Köttbulle-avond organiseren, paaseieren verkopen, hamburgers verkopen, onze verkenners hebben het allemaal al gedaan. Met het geld dat ze dan hebben ingezameld zijn ze gaan trekken in Sardinië, de Pyreneeën of Litouwen, zijn ze op een trip geweest naar Duitsland. Op eigen bodem hebben ze een paar grootse barbecues georganiseerd, zijn ze gaan kajakken of zijn ze een avondje gaan stappen.

Bij den 22 verkenner zijn, dat is twee jaar de zotste dromen waarmaken, onvergetelijke ervaringen hebben en kampen meemaken die je jaren nadien nog van dag tot dag kan navertellen, zo fantastisch waren ze!



Laatste berichten:

Groepsweekend



Beste leden en ouders,

Het groepsweekend van 17 tot 21 maart komt er aan. In bijlage vinden jullie het boekje met alle nodige informatie. Inschrijven kan via onderstaande link (deze vinden jullie eveneens terug op het einde van het boekje):

https://goo.gl/forms/7mBCiiZZ63gpgLLw1

Een stevige linker,

De leiding

Het groepsweekend boekje vind u hier!

Spaghetti avond



Beste leden, ouders en sympathisanten,

Naar jaarlijkse traditie willen we jullie ook dit jaar van harte uitnodigen voor onze enige echte spaghetti avond! Deze avond hoeft niemand achter te potten te kruipen want wij voorzien een authentieke restaurantervaring in ons eigen lokaal. Proef in goed gezelschap van heerlijke pastasauzen en steun daarbij ineens de scouts, mooier kan het niet. Na uw heerlijk bord spaghetti kan u altijd in ons caféke terecht voor een gezellig drankje!

Via onderstaande link kan u zich inschrijven.

https://goo.gl/forms/dGtc1UE93lAVVUEU2

Nodig vrienden en familie uit via het Facebook evenement https://www.facebook.com/events/135289450699291/

Kampdata




  1. Hier alvast de kampdata!


di 3 juli: aankomst getotemiseerde jonggivers, vk's en jins (auto)
za 7 juli: aankomst welpen en niet-getotemiseerde jonggivers (auto)
ma 16 juli: vertrek welpen (auto)
vr 20 juli vertrek alle jonggivers, vk's en jins (bus)

Binnen enkele weken komen de kampboekjes online, we kijken ernaar uit!

Groepsweekend 11/04/2018 - 15/04/2018



Beste leden en ouders,

Eindelijk is het weer zover! Het groepsweekend is er! Het boekje zullen jullie vinden via deze link , je kan met je vragen altijd terecht bij de leiding. We zien jullie allemaal dan en we zullen in tussen tijd maar ongeduldig staan popelen tot 11 april.

Een stevige linker

De leiding

Opening scoutsjaar (zaterdag 16 september vanaf 17u)



We starten september met een nieuw scoutsjaar vol spetters en plezier! Op onze opening vieren we dit met een barbecue waarop iedereen is uitgenodigd. Bestel je eten via het deze link!

We verwachten de alombekende 'Mevrouw de Geit', een Springkasteel XL, een échte ijsjesman en uiteraard als kers op de taart: het officiële startschot van dit nieuwe scoutsjaar!

Uren: leden verwachten we om 14u30, ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten vanaf 17u!
Locatie: het lokaal
Inschrijven: dit formulier

 




Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de verkenners:

Irene Borginon

Irene Borginon

totem: Sarcastische Pelikaan

0492 79 55 72

Veldekens 6
2600 Berchem (Antwerpen)

In leiding bij : Verkenners