Ben je van 6 tot 11 jaar oud? Dan ben je voor ons een welp! We horen jullie al zeggen: "Een welp? Is dat niet het kindje van een wolf?" Ja, dat klopt, maar bij ons is dat nog veel meer!

Spelletjes spelen, ravotten, kampen bouwen en in de zomer op een groot kamp gaan, dat is wat 'welp zijn' voor ons betekent! Speel jij graag tikkertje en verstoppertje? Kom dan zeker naar onze scouts, je zal  nog vele nieuwe spelletjes leren kennen. Van schipper-mag-ik-overvaren en kat-en-muis tot atla en talloreke-klop, wij spelen het!

In de zomer gaan we op groot kamp in het begin van juli, waar we gewoon tien dagen aan een stuk de leukste spelletjes gaan spelen terwijl we kamperen op een hele grote wei!

Ravotten en plezier maken, daarvoor moet je bij onze welpen zijn!Laatste berichten:

Kampboekjes


Beste Leden

Hierbij de verwachte kampboekjes, de leiding kijkt er al ENORM naar uit en hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn.
De thema's van de kampen werden al reeds aangekondigd, vergeet zeker jullie themakledij niet mee te nemen. Tot dan!!

Een stevige linker,
De leiding


PS: Mijn excuses voor het late online zetten, was het uit het oog verloren door de examens. :))
-Gora (Balou)


Boekje welpen april - juni
Beste welpen

Op onderstaande link vind je het nieuwe boekje en daarmee ook het laatste boek voor het langverwachte kamp. Wij hebben er alvast ontzettend veel zin in en hopen jullie ook ;D

Een stevige linker
De welpenleiding


Boekjes sep-dec 2019
Beste leden,

Hopelijk hebben jullie er allemaal een deugddoende vakantie op zitten en kunnen we er weer dubbel en dik invliegen. Het scoutsjaar is officieel begonnen! Hieronder vinden jullie de boekjes voor september tot en met december.

Welpjes: hier

Jonggivers: hier
GroepsweekendBeste leden en ouders,

Het groepsweekend van 17 tot 21 maart komt er aan. In bijlage vinden jullie het boekje met alle nodige informatie. Inschrijven kan via onderstaande link (deze vinden jullie eveneens terug op het einde van het boekje):

https://goo.gl/forms/7mBCiiZZ63gpgLLw1

Een stevige linker,

De leiding

Het groepsweekend boekje vind u hier!

Spaghetti avondBeste leden, ouders en sympathisanten,

Naar jaarlijkse traditie willen we jullie ook dit jaar van harte uitnodigen voor onze enige echte spaghetti avond! Deze avond hoeft niemand achter te potten te kruipen want wij voorzien een authentieke restaurantervaring in ons eigen lokaal. Proef in goed gezelschap van heerlijke pastasauzen en steun daarbij ineens de scouts, mooier kan het niet. Na uw heerlijk bord spaghetti kan u altijd in ons caféke terecht voor een gezellig drankje!

Via onderstaande link kan u zich inschrijven.

https://goo.gl/forms/dGtc1UE93lAVVUEU2

Nodig vrienden en familie uit via het Facebook evenement https://www.facebook.com/events/135289450699291/
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de welpen:

Zarah De Kezel

Zarah De Kezel

totem: Brutale Spitsvogel

Kannunik peetersstraat 122
2600 Berchem (Antwerpen)

In leiding bij : Welpen